Share |

Gary Snider

 

Gary Snider

Gary Snider er professionel musiker og herboende Canadier. Han har spillet i mange forskellige bands som Tøbrud, Manna, Uno Mundo m.fl. og med solister som James Loveless, Thomas Kjellerup, Marie Frank og mange andre. Han er kendt som en dygtig guitarist, entertainer og komponist, og har et par tusinde koncerter bag sig.

Melodi og klang spiller en afgørende rolle i Sniders musikalske univers, og den akustisk guitar er hans fortrukne instrument. Det kan tydeligt høres på hans plader 'Sleeping Gypsy' og 'Standing Under'. Gary brugte, som en af de første herhjemme liveindspilning af loops på scenen og hans 'Live Lagkage' kan købes som download og CD. Hans nyeste produktion 'Scenes from a Lake' består af 14 instrumentale kompositioner. De er bygget op over enkle loops, som danner grobund for smukke melodier, der vokser ud af de stemninger som gentagelserne skaber. Hver melodi har et foto som passer til.
Udover musik, er Gary Snider en dygtig fotograf som udstiller fligtigt. Billeder fra hans udstilling 'Scenes from a Lake' kan også købes her i butikken.
Garys musikhjemmeside
Garys Youtube
Garys Facebook Musikside
Garys Fotohjemmeside

 
DiGiDi - Digital Distribution a..m.b.a. CVR 27628389 www.digidi.dk Gl. Kongevej 11. 4., 1610 Kbh K info@digidi.dk