Share |

SingingWolf

 

Mogens Juul

I foråret 2005 startede jeg på en livsforandrende rejse ind i indiansk visdom. Den rejse har gjort, at jeg i dag er i min historie på en ny kraftfuld og udfoldende måde. Jeg er Council Guide i the Bundle of Teachings Wheels fra The Origin Teachings of the Delicate Lodge. Visdom, der går helt tilbage til Mayaindianerne og præ-mayakulturer.
Alt hvad der var, er oplevelser eller omstændigheder jeg kan lære af. Alt hvad der er lige nu, er potentialer til hele tiden at se dybere og længere ind i mystikken og magien i livet. Tider smelter sammen. Drømme og det konkret manifesterede liv smelter sammen. Det bliver til én samlet opfattelse af virkeligheden. En virkelighed der er mere fantastisk og uendelig end jeg på noget tidspunkt havde forestillet mig.
Jeg har trænet og lært at navigere i mit eget indre landskab. De værktøjer jeg har fået, er som et kort over dette landskab og min egen forståelse af hvad kortet indeholder, bliver til min personlige GPS. Derfor kan jeg i dag navigere og finde vej i en hurtig og omskiftelig verden samtidigt med, at jeg holder fast i min integritet og ønsker for fremtiden.
Gammel visdom, der går tusindvis af år tilbage i tiden har vist mig, at den er tidsløs, gyldig og nødvendig. Særligt i vores moderne verden, hvor vi som mennesker er nødt til at se og handle på nye måder for os selv, vores nærmeste og de kommende generationer.
Historier åbner og giver billeder for den, der lytter. Mine historier ønsker jeg at fortælle til alle dem, der vil lytte.
Mogens Juul / SingingWolf
Til min hjemmeside Facebookside om min bog Den Smukke Vej

 
DiGiDi - Digital Distribution a..m.b.a. CVR 27628389 www.digidi.dk Gl. Kongevej 11. 4., 1610 Kbh K info@digidi.dk