Share |

Friluftsliv

- fra drøm til virkelighed

Den nye bog "Friluftsliv - fra drøm til virkelighed", byder på masser af inspiration til oplevelser og eventyr i naturen. I bogen tager Jens Bursell og hans medforfattere pulsen på de seneste trends inden for friluftslivet - og samler al den nyeste viden om emnet.

På 376 sider gennemgås systematisk alle de praktiske friluftsfærdigheder samt den viden, der skal til for at gøre dine
visioner om spændende ture ud i det blå til virkelighed:
- turplanlægning - Danmark, Norden og Verden
- mad-, brændstof- og ruteplanlægning
- beklædning og udstyr
- orientering - kort, kompas og GPS
- vandreteknik og sikkerhed
- lejrliv sommer og vinter
- båltænding og primitiv madlavning
- sammenhold, kammeratskab og det at få en god tur sammen

Bogen indeholder endvidere en række inspirations kapitler om kajak og kano, turcykling, ski og snesko, klatring og alpinisme - samt en introduktion til naturens spisekammer; bær- og svampeplukning plus jagt og fiskeri. Hertil kommer en introduktion til formidling af friluftsliv - enten i familien, som frivillig leder eller professionel friluftsvejleder.

"Friluftsliv - fra drøm til virkelighed" henvender sig til hele friluftsfolket - lige fra vandrere, kanofolk og kajakroere - til turski- og sneskonørder, turcyklister, lystfiskere, jægere, svampeplukkere, ornitologer og andre med bred interesse for naturen samt et aktivt liv under åben himmel.

Den faktamættede håndbog, som er fotograferet af en række af Europas førende outdoorfotografer, er en æstetisk nydelse, der inspirerer til at komme ud og opleve naturen i fulde drag.
bursell.dk

 
DiGiDi - Digital Distribution a..m.b.a. CVR 27628389 www.digidi.dk Gl. Kongevej 11. 4., 1610 Kbh K info@digidi.dk