Share |

Kristian UFO Humaidan


Singer/song-rapper på musikalsk pilgrimsrejse

Der er sket meget, siden Kristian Humaidan som den ene halvdel af UFO Yepha lagde dansegulve og radioflader ned med numre som Hver dag, Op med håret og Fluen på væggen. Siden duoen officielt blev kørt i pit'en i 2009, har Kristian UFO Humaidan været vidt omkring i det musikalske landskab, på jagt efter et nyt ståsted, som matcher det liv, han lever udenfor musikken. Et liv med børn, plads til refleksion, en flytning til Ærø og et fredeligt opgør med de dele af samfundsnormen, som ikke fungerer hjemme hos ham.

På albummet Stjernesprog er Kristian UFO Humaidan tilbage stærkere og dybere end nogensinde. På én gang stålsat som aldrig før og mere nærværende. HipHoppens breakbeat er tilbage som fundament, og der bliver rappet igen - og det føles ifølge kristian selv som at vende hjem efter en lang rejse;
"Jeg har ladet denne proces tage sin tid, og har været i mange afkroge og blindgyder. Efterhånden er jeg blevet bedre til at holde fokus på den musik som brænder indeni mig, fremfor den, der fylder æteren i forvejen. Jeg har en forkærlighed for folk og for gamle folkeviser, og på det seneste er jeg i den grad blevet ramt af Bach's univers, som jeg er begyndt at udforske sådan helt på nybegynder niveau. Alle de her strømninger som vækker resonans dybt i mig, er blevet forankret der hvor jeg er allermest sikker; i hiphoppens rytme, og i rappens mange ord. Ja, Jeg er kommet hjem- men jeg føler mig klogere og rigere end da jeg tog asted".
Facebook

 
DiGiDi - Digital Distribution a..m.b.a. CVR 27628389 www.digidi.dk Gl. Kongevej 11. 4., 1610 Kbh K info@digidi.dk