Share |

Pseudomoralsk

Paulski & Den Ny Verdensorden udgiver sin første Long Playing CD "Pseudomoralsk"


Det alternativt begunstigede band, Paulski & Den Ny Verdensorden, udgiver, efter længere tids tilløb, sin første Long Playing CD.

Begunstiget fordi orkesteret har kreeret sin helt egen stil, der er en sammensmeltning af vidt forskellige stilarter. Hvilket gør Cd'en uforudsigelig og konstant overraskende, både i det samlede forløb og elementerne i den enkelte sang.

"Poprock med en skarp kant" og "Folk-Punk " har tidligere været umiddelbare betegnelser for bandets stil. Men denne nye udgivelse bringer det et skridt videre. En unik stil på den danske musikscene indeholdende vedkommende tekster med umiddelbar nerve og overraskende musikalske inspirationer, gør det til et friskt pust i det mangfoldige udbud af musik i Danmark. Sammensmeltningen består af så forskellige stilarter som world, folk, tysk 80'er punk, arabisk "Raî", stadionrock, bollywood, reggae, soca og indie.

Som et splintret spejl reflekterer sangene tidens trends og tendenser, pseudomoral der skrider som smattet jord under ens fødder, følelsen af uigengældt kærlighed, at være blåh-blue, en temperaturmåling på virkelighedens absurde teater, samt historien om en kvinde, der kunne noget ud over det sædvanlige og det evige spørgsmål om hvilke dage vi har glemt. som en sang en gang.
Et unikt band, med en sylespids, skarp kant og en snert af galskab, tilsat en utilpasset grad af distance.

Bandet består af:
Erik Rasmussen - guitar
Jesper "Gaf" Kirkbøl - trommer, e-drums
Kazio Kierpaul - V-accordeon, sang og kor
Mette Myr - lead vocal, percussion, kor
Ole Kragh - bas
Desuden medvirker Laura Villum Ladekarl på supplerende kor

Kazio Kierpaul har skrevet de fleste af sangene, undertiden sammen med Mette Myr. Remmler& Krawinkel (Trio) samt Nintjens, Baelen og Cloët og de andre bandmedlemmer har også gjort deres del.
Simon Andersen producerede i samarbejde med bandet og det hele blev lavet i Dusty Goat Studiet på Amager i efteråret 2014.
Jens Guldberg Haar lavede grafikken og Bablu Singh tog billederne.

Paulski & Den Ny Verdensorden "Pseudomoralsk" CCR CD 201401

 
DiGiDi - Digital Distribution a..m.b.a. CVR 27628389 www.digidi.dk Gl. Kongevej 11. 4., 1610 Kbh K info@digidi.dk