Share |

Om Heste og Mænd

DVD, download og plakat

Her har du muligheden for at anskaffe dit eget eksemplar af hestefilmen over dem alle, der har begejstret anmeldere såvel som publikum landet over.

Med en vild og voldsom islandsk natur som sin scene, serverer Om heste og mænd seks tragikomiske fortællinger, i hvilke skæbner væves sammen til et farverigt og fantasifuldt kludetæppe.

Det er beretningen om forholdet mellem islændinge og deres heste - men også fortællingen om islændinge imellem.

I den første historie møder vi alfahan Kolbeinn ridende på sin hvide hoppe, som alle i byen misunder ham. Solveig er forelsket i Kolbeinn og inviterer ham til middag. Men ved den romantiske afsked går det galt: Solveigs sorte hingst bryder igennem hegnet og kaster sig straks over den smukke hvide hoppe, alt imens Kolbeinn sidder i sadlen. Hjemturen bliver en walk of shame for Kolbeinn, der med knækket stolthed rider hjem på sin nu befrugtede hoppe. Hoppen må lade livet og mange drabelige optrin sættes i gang, førend hverdagen igen indfinder sig i det lille samfund.

Om heste og mænd er en vaskeægte crowd-pleaser og har vundet et utal af priser verden over bl.a. publikumsprisen på CphPix 2014! ¨
Jyllandsposten
"Fænomenal islandsk debutfilm”

Berlingske Tidende
"En dyb underfundig og meget morsom undersøgelse af den islandske folkesjæl”
 

 
DiGiDi - Digital Distribution a..m.b.a. CVR 27628389 www.digidi.dk Gl. Kongevej 11. 4., 1610 Kbh K info@digidi.dk