Share |

Flowskrivning (EPUB-udgave)

Bo Skjoldborg

Om bogen:

Flowskrivning beskæftiger sig med, hvordan du skaber en mere effektiv og glædesfyldt skriveproces, der både fører til bedre tekster og et generelt bedre arbejdsliv og måske også et bedre liv i det hele taget.
 

Hovedbudskabet er, at du  med stort udbytte  kan opfatte din skriveproces som noget, der hænger nært sammen med både din generelle måde at tænke på dit skrivearbejde på og med dine professionelle og private rutiner og dit liv i øvrigt.
 

Flowskrivning er for alle, der har brug for at få mere glæde og effektivitet ind i deres skriveproces, både den kommunale medarbejder der skal skrive virksomhedsrapporten, akademikeren der skal aflevere en professionel tekst om et fagligt emne, og forfatteren der ønsker at optimere sine kreative evner  for ikke at tale om alle de studerende på diverse uddannelsessteder, der sveder tran over at skulle aflevere en skriftlig opgave, stor eller lille.

Hent et gratis uddrag af Flowskrivning: www.flowskrivning.dk
 

Anmelderpluk:

"Kender du det, at det kan være svært at få ordene til at gå op i en højere enhed? Og kunne du godt tænke dig en mere effektiv og glædesfyldt skriveproces? Så er der hjælp at hente i Flowskrivning."
(Lise Nehm, Tidsskriftet Psykologi)
 

"Den er velskrevet og anvendelig og bør stå på hylden i håndbogsbiblioteket, i reolen, i studerekammeret eller på kontoret."
(Birthe Christiansen, Læsepædagogen)

Bogen er udgivet som fysisk bog af Dansk Psykologisk Forlag.

Om forfatteren:

Bo Skjoldborg er forfatter til en række anmelderroste fagbøger, romaner, digtsamlinger og børnebøger, cand. phil. i dansk og indehaver af kommunikationsvirksomheden Powerwriting.dk
Udgivelsesår for aktuel udgave: 2012
Udgave: 1
Oplag: 1
Antal Sider: 250
Forlag: Powerwriting.dk
ISBN: 9788799538829


 
DiGiDi - Digital Distribution a..m.b.a. CVR 27628389 www.digidi.dk Gl. Kongevej 11. 4., 1610 Kbh K info@digidi.dk