Share |

Bolværket

 

onlinebutik

Bolværkets tredje album kan nu købes på vinyl via Digibutik.


Tredje albumudspil er klar fra den københavnske kvartet, der stadig giver fanden i stort set alt og forbeholder sig retten hertil. Nu dog med en snert af eftertænksomhed og refleksion på 12 nye sange.

Hvem ringer frihed til, når friheden bliver mast op ad væggen af børn, bleer og den allestedsnærværende blues? Du gættede det: Bolværket. Og det er Bolværkets funktion: at være frihedens væbner, at stå op for friheden og sommetider holde dens hår imens den kaster op. Fordi, selv for friheden er en bytur med Bolværket hård og koster. Derfor er det hvad du får her, ikke mere og ikke mindre. Ramponeret frihed. Bulet ægthed. Uimponeret hverdag med den der 1977-agtige duft i din opgang, af kålroulade og brun sovs. Af levet liv, af flade knoer og tørre tårer der blev grædt alt for sent og til ingen nytte.

Bolværket er ligesom en sang, du hørte engang gennem muren, da du var lille. Og du aner ikke, om du elsker den sang eller hader den, du ved bare, den spiller gennem væggen direkte ind i dine knogler. For Bolværket spiller på idéen at ... når ingenting er sikkert, er alting muligt. Ligesom verden selv. Ligesom dit åndedræt og den verden, det puster ud i. Ligesom nuet og evigheden. Så lyt til den her plade, og du vil fortryde det. Lyt ikke til den her plade og du vil fortryde det. Men i sidstnævnte tilfælde får du røvfuld..
beskrivelse pris lyt læg i kurv


 
DiGiDi - Digital Distribution a..m.b.a. CVR 27628389 www.digidi.dk Gl. Kongevej 11. 4., 1610 Kbh K info@digidi.dk